ONTMOET DE COACHES

Ontmoet-de-coaches-profielfoto

ANNE

Leuk je te ontmoeten!

Mijn passie voor paarden zit van jongs af aan al in mijn bloed. Passie die vanuit mijn familie en met name mijn opa altijd gestimuleerd is. Wat begon met ritjes op Shetlandpony Roosje,werd vervolgd door manegelessen, wedstrijden en inmiddels mijn eigen paarden.

Met Equivalent ben ik werkzaam op het gebied van Kindercoaching, Individuele- en Teamcoaching met behulp van paarden. Ik ben o.a. gediplomeerd Equine Assisted Coach (HBO).

Daarnaast help ik paardeneigenaren graag door hen de balans te laten vinden tussen het nemen maar ook het geven, bij paarden. Met als uiteindelijk doel het welzijn van het paard. Denk hierbij aan instructrices op het gebied van Paard & Gedrag voor meer inzicht, begrip en verbinding, maar ook het welzijn en de souplesse d.m.v. Sportmassage en Cranio Sacraal Therapie voor Paarden.

Naast mijn werkzaamheden in de paardenbranche ben ik werkzaam als Afdelingshoofd Personeel van een Sociale Werkplaats. In samenwerking met het Afdelingshoofd Productie en het team assistenten geef ik dagelijks leiding aan circa 130 – 150 medewerkers. Ik zie het als een uitdaging om medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt te ontwikkelen en hen te helpen hun capaciteiten maximaal te ontplooien. Vanuit mijn vak heb ik ervaring met lichamelijke, verstandelijke, psychische beperkingen, gedrag- en verslavingsproblematiek.

 

DE COACHPAARDEN

Coachpaarden-Avalon

AVALON

Dit is Avalon een bruin met witte Shire ruin van 5 jaar oud.

Coachpaarden-Avalon

SAM

Dit is Sam, een bruine 5 jarige Shire ruin.

Coachpaarden-Avalon

BLOEM

Dit is Bloem, een grijze 14 jarige Shetlander merrie. 

Coachpaarden-Avalon

PUCK

Dit is Puck, een 16 jarige voskleurige Shetlander ruin.

Coachpaarden-Avalon

JIMMY

Dit is Jimmy een 7 maanden oud Tinker veulen. Jimmy kijkt vanaf de zijlijn mee maar wordt nog niet ingezet voor de coaching.

AANGESLOTEN BIJ KREAC

Equivalent is aangesloten bij KREAC, het Kwaliteitsregister voor de equine assisted coach. KREAC is een register van coaches en therapeuten die de erkende, NOBCO/EMCC geaccrediteerde opleiding equine assisted coach aan educatief centrum Keulseweg met succes hebben afgerond en van het coachen met behulp van paarden hun beroep hebben gemaakt.

Het doel van KREAC is professionaliteit, transparantie en kwaliteitsbewaking te bevorderen en het vak equine assisted coach te professionaliseren. De in KREAC geregistreerde coach conformeert zich aan de beroepscode, bestaande uit een ethische code en een beroepsprofiel en geeft daarmee aan professioneel
en integer te willen werken.

KREAC-logo

“ Beauty begins the moment you decide to be yourself “


“ Two feet move your body four feet move your soul. “

“ Have more than you show. And speak less than you know. “

“ Be someone who makes everybody feels like somebody “

Interesse?

Heeft u interesse in een van de coachingsmogelijkheden die u, uw kinderen of een team begeleiding kunt geven met … . Neem contact op via het onderstaande formulier. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord ia e-mail om een afspraak te maken. 

In welke coaching heeft u interesse?

In welke dagdelen kan ik u het beste bereiken?

Coachlocaties

Heeft u interesse in een van de coachingsmogelijkheden die u, uw kinderen of een team begeleiding kunt geven met … . Neem contact op via het onderstaande formulier. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord ia e-mail om een afspraak te maken. 

Standaar-buiten-kaart

Streefkerk

klein-zundert-map

Klein-Zundert

Streefkerk-map

Standdaarbuiten