SAMENWERKING

TEAM TROJE

Equivalent Coaching met Paarden, Massage & Therapie en Paard & Gedrag heeft naast haar eigen dienstverlening een vaste samenwerking met:

Tamar van Eenenaam van ‘t Opstapje Coaching met Paarden welke o.a. gespecialiseerd is op het gebied van verstandelijke en psychische beperkingen, verslavingszorg, autisme, EMDR en omgang met verlies.

Maddy van den Berg van Equikiddo welke o.a. gespecialiseerd is op het gebied van kinderen, verandermanagement (bijv. op het gebied van pesten), sociale vaardigheidstrainingen, bewegend leren, tekening lezen en beelddenkers.

Samen bundelen onze krachten en werken wij ook onder de naam TEAM TROJE. Door deze samenwerking kunnen wij u, een compleet aanbod bieden op het gebied van Kinder-, Individuele-, Teamcoaching met behulp van paarden en diverse workshops, dit op meerdere locaties.

Heeft u vragen? Of bent u geïnteresseerd in het bovenstaande? Neem contact op met Equivalent op Tel: 06-51460984.

NEEM CONTACT MET ONS OP
Team-Troje-Logo
Tamar-van-Eenennaam

TAMAR

van Eenenaam

Maddy-van-den-berg

MADDY

van den Berg

DAPHNE DE MUNNIK – samenwerking Equivalent Massage & Therapie

Van kleins af aan ben ik Daphne de Munnik al een ware dierenvriend. En vanaf mijn achtste jaar vooral een echt pennymeisje.

Dagenlang bracht ik door op de manege of bij mijn verzorgpaarden. In 2015 kwam dan eindelijk mijn paardenliefde (Shire) Samson op mijn pad. Ondertussen een 5 jarige grote knuffelkont. Via die weg heb ik Anne leren kennen en de klik tussen ons was eigenlijk meteen aanwezig. Samen hebben wij ervoor gekozen de opleiding paardensportmassage te gaan volgen. Dit is een goede keuze geweest, want wat is het mooi om een paard in zo’n 1,5 uur te zien veranderen. Blikken die zacht worden, verandering zien in het lichaam na afloop, en misschien wel het leukste, de verhalen van verbetering een paar dagen na de massages.

Ik denk dat ik met recht kan zeggen dat Anne en ik elkaar aanvullen. Daarom hoop ik op een fijne samenwerking, leuke klanten, leerzame momenten en vooral mooie ervaringen. Mooie ervaringen voor ons, de paarden en de eigenaren/”onze klanten”.

Naast mijn passie voor paarden ben ik werkzaam binnen de beveiligingsbranche en heb ik ook nog een fulltime job als moeder (van een pennymeisje in de leer).

“ Beauty begins the moment you decide to be yourself “


“ Two feet move your body four feet move your soul. “

“ Have more than you show. And speak less than you know. “

“ Be someone who makes everybody feels like somebody “